Verhalen in tekst en beeld.

Image

Het is er!

Mijn boek 'Hollands water' is verschenen. In een fraai gebonden editie spetteren bijna 300 pagina's puur vaarplezier je tegemoet! Maar liefst 30 vaargebieden, 12 steden en 3 evenementen passeren de revue, losjes doorspekt met wetenswaardige feiten en historische achtergronden. Met inspirerende fotografie!

Voorpret, herkenning of nagenieten voor alle soorten bootbezitters, geschiedenisliefhebbers en wie dat willen worden. De liefde voor Hollands water spat van dit boek, in tekst en beeld. Samen kijken of alleen lezen, ga er lekker voor zitten en geniet er met volle teugen van... Het is ook heel geschikt om cadeau te geven, vooral aan leuke mensen! 

Je kunt ‘Hollands water’ vanaf nu bestellen.

Ik schrijf en fotografeer (of andersom). Beide met veel enthousiasme, waardoor film er meestal bij in schiet. Mijn tekst en beeld verhaalt graag over wat je kunt zien en daarbij kunt voelen, met oog voor de achtergrond en met respect voor de historische context.

Als mijn werk bevalt, wil je me misschien voor een project vragen. Verwacht van mij alleen dan een ja als dat een echte 'fit' kan worden. Dat kan bij fotografie sec zo zijn, maar vooral als de combinatie van beeld en tekst het verhaal moet vertellen.

Publicaties

Omdat mijn verhalen graag vaartochten en boten in beeld brengen kom je die vooral en met regelmaat tegen in de watersportbladen. Na verloop van de afgesproken tijd verschijnen ze hieronder of meteen op mijn Issuu-pagina. Je vindt daar in de stack 'beeldverhalen' mijn columns.

Fotografie

Mijn beelden proberen de essentie of de schoonheid van het moment te vangen. Als het lukt een plaat te schieten die al een flink deel van het verhaal vertelt, kan me dat heel erg tevreden maken. Hergebruik van mijn foto’s wordt zeer op prijs gesteld en loopt via Getty (klik op de balk onder de voorbeeldfoto’s).

Image

Video

In de combinatie beeld en tekst is mij tot nu toe vooral gevraagd om foto’s en minder om video’s. Deze sectie op de website is bedoeld om daar op termijn verandering in te brengen.

Contact

Vul je naam en telefoonnummer in en geef even een korte hint waarover je contact met me wilt.

Pim van der Marel
Houthaak 4
2611LE Delft

Kamer van Koophandel
76756629

Voorwaarden
Van toepassing op de dienstverlening zijn de algemene voorwaarden voor NVJ-Leden voor respectievelijk auteurs (NVJ Zelfstandigen) en fotografen (NVJ fotografen), zoals die bij het overeenkomen van de dienstverlening zijn of waren gepubliceerd op de website van de Nederlandse Vereniging voor Journalisten.

Ongeldig
Ongeldig
Ongeldig
Ongeldig!